maanantai 13. syyskuuta 2010

Universal Studios, Hollywood

Viime viikko vierähti nopeasti koulun ja kiertelemisen merkeissä. Alkuviikosta käytiin taas koulussa ja saatiin ryhmätöihin viimeinkin vauhtia, tai no ainakin yhden osalta, kolme muuta makaavat vielä paikallaan. No eipä niillä ole kiire. Ensi viikolla onkin sitten jo ensimmäiset "midtermit" kursseista. Se on jännä miten yhdessä kurssissa voi olla 3 tenttiä 4 kk aikana, no eipä ole asiaa ainakaan liikaa ekaan tenttiin :D. Golfkurssillakin ollaan menty etiäpäin ja päästy sentään jo rangelle asti. Huomenna taas sinne harjoittelemaan swingiä.

Jos arki meni enemmän ja vähemmän koulussa niin viikonloppuna, joka siis alkoi torstaina oltiin sitten vapaalla. Torstaina käytiin katsastamassa toinen klubi/baari Newportissa. Perjantai meni chillailessa kotona ja lauantai-aamuna oli vuorossa koko päivän kestänyt vierailu Universal Studiosilla. Lähdimme siis aamusta noin 10 aikaan ajelemaan Hollywoodiin päin ja pääsimme suht aikaisin Universal-yhtiön studioille. Minulla oli paikasta jonkunlainen ennakkokäsitys, mutta todellisuudessa paikka oli paljon isompi, valloittavampi ja no..kuvat puhukoon puolestaan :D. Paikka oli kuin elokuvien thempark, suurimmille hiteille oli omat laitteet, puitteet ja ajelut. Esityksiä oli elokuvien teemoihin liittyen ja paikassa on niin paljon näkemistä, että se vaatii toisen käynnin. Yksi kokonainen päivä ei riiä. Onneksi ostimme vuoden kestävät passit mestaan, jotta voimme käydä siellä vielä toisen ja ehkä kolmannenkin kerran :D. Kerta vierailun hinta olisi ollut 74 $ ja vuoden passin sai 79 $. Tuo ylimääräinen femma kannattaa todellakin maksaa, jos on mahdollista mennä toisenkin kerran reissun aikana.



Kävimme useissa esityksissä ja niihin liittyvissä laitteissa. Studiokierros oli yksittäisistä kierroksista ehkä vaikuttavin ja siihen liittyi uunituore esitys King Kong, 360 3 D. Kierrosauto ajoi tunneliin, joka oli ymäpäröity valkokankaalla. Telkkarissa puhunut Peter Jackson pyysi laittamaan 3 D - lasit päähän ja noin 5 minuuttia oltiin kuin keskellä King Kongin ja T-Rexin taistelua.Aivan mahtava kokemus. Kierroksella esiteltiin myös erikoistehosteita, lavasteita ja kuuluisia kuvauspaikkoja.




Sunnuntaina oli vuorossa Hollywood part 2. Vietimme koko päivän jälleen Hollywoodissa ja kävimme katsomassa Hollywood - kylttiä ja kävelemässä walk of famen. Tästäkin alla kuvia todisteena :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti