torstai 23. syyskuuta 2010

Disneyland ja penkkiurheilua

Viime viikonloppuna kävimme Kimien kanssa Disneylandissa. Kimien kaveri on siellä töissä ja Kimie onnistui hankkimaan meille ilmaislippuja 3 kpl. Jouduimme siis ostamaan yhden lipun, mutta maksoimme sen kolmestaan, joten saimme liput siis kolmanneksella niiden oikeasta hinnasta. Liput Disneylandiin ovat normaalisti 101 dollaria / päivä, joten alennus oli ihan paikallaan :D. Itse paikka on massiivinen ja täynnä kaikenlaista nähtävää. Paikka on jaoteltavissa kahteen puistoon, joista toinen on enemmän perheen pienemmille ja toinen sitten vähän isommille Disneyn ystäville, vuoristoratoineen ja muine laitteineen. Toki molemmissa on nähtävää kaikenikäisille. Disneyaiheisia tavaroita myyviä kauppoja oli molemmissa puistoissa lähes joka kulmassa.



 Perjantai meni siis kokonaan Disneylandissa pyöriessä ja lauantaina oli vuorossa poolpartyt. Illalla suuntasimme oktoberfesteille, Anaheimiin. Viikonlopun kuviot olivatkin sitten lyhykäisyydessään siinä. Tämän viikon alku on mennyt koulun parissa ja ensimmäisiin midtermeihin valmistautuessa. Ne olivat keskiviikkona. Tentit ovat täällä yleensä monivalintoja ja tenttiin on itse tuotava vastauslomakkeet, joita saa ostettua koululta. Tenttiin on lisäksi ostettava erityinen kynä, millä saa ainoastaan monivalintaruudun täyttää :D.

Tiistaina kävimme Teemun ja Danielin kanssa katsomassa baseballia Anaheim Angels vs Texas Rangers. Daniel oli saannut töistänsä ilmaisliput, joten lähdimme katsomaan miltä baseball näyttää :D. Angels voitti juoksuin 2-0. Peli oli suhteellisen lyhyt, vain 2 h 20 min. eli vähän alle 1 juoksu per tunti :D. Keskiviikkona, tenttien jälkeen, menimme katsomaan Anaheim Ducksien peliä. Kysessä oli NHL:n preseason peli, eli siis harjoituspeli. Vastustajana oli San Jose Sharks. Ducks voitti pelin 5-2. Ensi viikonloppu meneekin sitten Las Vegasissa, josta varasimme hotellin myös tällä viikolla :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti