maanantai 6. syyskuuta 2010

Clubbing, Beach ja Labor Day - alennusmyynnit

Syyskuu alkoi lämpimissä merkeissä ja aurinkoa on riittänyt. Koulun puolesta viikko meni tutuissa merkeissä ja kotitehtäviä alkoi jo sadella. Kotitehtäviä? Ei ole vähään aikaan semmoisiin törmännyt :D. No tehtävä ne kai on ja juuri tein artikkeli analyysin WSJ:n Burger Kingin buyoutia koskevasta artikkelista.

Kouluviikko loppui torstaina ja koska tänään maanantaina vietetään Labor Day-päivää ei yliopistolle tarvitse raahautua kuin vasta kuin huomenna tiistaina. Edessä oli siis 4 päivän viikonloppu ja jo torstaina lähdimme käymään Newportissa klubilla. Emme tienneet että siellä oli esiintymässä jonkinlainen DJ ja liput sisään olivat suolaiset 20 dollaria. No maksoimme ne ja menimme sisälle. DJ soitti mielestäni koko illan samaa kappaletta ja voin sanoa että paikka oli hieno mutta ylihintainen. Ehkei sinne enää tämän reissun aikana.

Perjantaina menimme porukalla Kimien kaverin syntymäpäivä illalliselle ja perjantai kului pitkälti siinä. Oma tilaukseni ilmeisimmin unohdettiin, mutta tarjoilija korjasi mokauksensa tuomalla minulle ilmaisen jälkiruoan :D

Lauantaina päätimme lähteä jälleen Balboa Beachille. Menimme Kimien kämppiksen kyydillä sinne ja vietimme siellä melkein koko päivän. Uiminen Tyynessämeressä on hiukan erilaista mitä on suomeen tottunut. Se on oikeastaan aaltojen odottamista ja niihin päin hyppäämistä, samalla toivoen ettei kaadu kovin pahasti. Muutaman kerran tuli kierittyä pohjan kautta rannalle mutta oli se kyllä hauskaakin. Illalla hengailimme kämpillämme ja porealtaalla.



Sunnuntaina lähdimme Outlet-ostoskeskukseen lähelle Palm Springsiä. Paikka oli kuin pieni kaupunki ja tehtaanmyymälöitä oli jokaiselle merkille, mitä ainakin allekirjoittanut, keksiä saattaa. Hintataso oli merkkivaatteille todella halpa.

Tänään on aika kulunut kouluhommien parissa ja huomenna olisi tarkoitus taas mennä harjoittelemaan golfia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti