sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Halloween ja seikkailuja auton kanssa

Viime blogista on vierähtänyt jo useampi viikko. Kertaillaanpa viime aikojen tapahtumat jälleen tänne. Halloween oli tuossa viime sunnuntaina, valmistelut tapahtumaan olivat alkaneet täällä kuitenkin jo pari viikkoa etukäteen. Ensimmäiset Halloween krääsät tulivat kauppoihin jo heti lokakuun alussa. Allekirjoittaneen osalta valmistelut alkoivat kuitenkin vasta Halloween viikon torstaina, kun kävin ostamassa naamiaspuvun. Anna oli koristellut kämppäämme jo aiemmin, joten tunnelmaan pääsi kyllä hieman aikaisemmin :D
Lauantaina pidimme Halloween Costume Partyt tässä meidän kämpillä. Ensin ajatuksena oli lähteä Santa Barbaraan, mutta pitkä ajomatka ja paikan D.A varoitukset ja pyynnöt siitä, että ihmisiä ei sinne tulisi saivat meidät toisiin ajatuksiin. Halloween meni sitten kotona juhliessa ja sunnuntaina saapuivat Viljami ja Aliisa vierailemaan Suomesta.

Tämän viikon tiistaina päätimme lähteä näyttämään Viljamille ja Aliisalle Venice Beachiä. Kelit olivat lämminneet jälleen yli 30 asteen ja tiistaina mittari näytti noin 34 astetta, joten päivä rannalla kuulosti hyvälle. Pääsimme noin 20 mailia fullertonista, kun ilmastointi kävi reistailemaan. Hetken päästä mittaristo meni nollille ja tässä vaiheessa lähdimme pois moottoritieltä. Rampilta ehdimme ajaa alas seuraaviin valoihin kun auto sammui. Työnsimme auton pois tieltä viereiselle parkkipaikalle. Sähköissä oli lmeisesti jotain häikkää. Soitimme AAA:lle (American Auto Association), johon liityimme autoa vakuuttaessa. Syy liittymiseen oli nopeasti hoituva rekisteröinti ja fakta, että saimme kaikki paperityöt hoidettua yhdessä paikassa. Mukana jäsenyyteen kuului kuitenkin ilmainen hinauspalvelu 7 mailin päähän. Lähimmälle AAA:n valtuuttamalle huoltamolle oli noin mailin matka ja 40 minuutin odottelun jälkeen hinausauto oli paikalla. Hinautettiin auto Jasperin autokorjaamolle ja kerrotiin että laturi siitä on mennyt.




2007 Kaliforniassa vaihdossa ollut Tikkasen Mikko tulu lokakuun alussa jälleen tänne ja hän sattui soittelemaan pikkaisen auton sammumisen jälkeen. Mikko tuli paikalle ja katseli tilannetta. Hän tiesi kertoa, että paikalliset pikkuliikkeet saattavat koittaa ulkomaalaisia vähän viilata linssiin, joten sanoimme suoraan, että vaihtakaa laturi ja muuta ei tarvitse tehdä. He tekivät työtä käskettyä ja autohan herähti käyntiin . Koko tähän episodiin meni aikaa noin 4 tuntia, joten rantaseikkailut olivat tiistailta ohi. Vietimme päivän muutaman korttelin päässä Comptonista, johon ei kuulemaan mukaan kannata mennä. Onneksi auto ei hajonnut sinne tai sammunut mottoritien varteen. Nyt on sitten uusi laturi alla, jolla on 12 000 mailin takuu. Hintaa tälle kaikelle kertyi noin  $400. Selvisimme siis suhteellisen halvalla.

Keskiviikkopäivä meni koulussa ja illalla lähdimme katsomaan Ducksien peliä Tamba Baytä vastaan. Ducksit voittivat lopulta jatkoajalla ja Teemu Selänne iski ottelussa tehot 1+1.  Torstaina otimme uuden yrityksen Venice Beachille ja tällä kertaa pääsimme perille. Lämpöä riitti vielä yli 30 astetta, joten päivä meni rannalla. Jo toisen kerran delfiinit tulivat uiskentelemaan lähelle rantaa, tällä kertaa jopa lähemmäs, kuin Balboalla.







Perjantaina suuntasimme Universal Studiosille Teemun ja vieraidemme kanssa. Ostimme ekalla kerralla Annual Pass –liput, joten meille tämä toinen reissu ei sisäänpääsyn osalta aiheuttanut kustannuksia. Torstai meni lähes kokonaan Universalilla ihmetellessä. Eilen kävimme vielä katsomassa uudelleen Hollywyydia ja illalla oli tiedossa Danielin synttärit. Ne vietettiin Sushiravintolassa. Tämän jälkeen suuntasimme vielä Down Towniin.

Tässä taas lyhyesti kerrattuna muutaman viikon tapahtumat. Ensi viikolla suuntaamme jälleen Las Vegasiin, sillä ensi torstaina on Veteraanien muistopäivä ja tiedossa on pitkä viikonloppu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti